top of page

čet, 15. velj

|

KKD Ivana Brlić-Mažuranić

Kad udari južina

Kazališna predstava

Kad udari južina
Kad udari južina

Vrijeme i mjesto

15. velj 2024. 20:00

KKD Ivana Brlić-Mažuranić, Ul. Stjepana Miletića 12, 35000, Slavonski Brod, Hrvatska

O događaju

Kazališna predstava "𝐊𝐚𝐝 𝐮𝐝𝐚𝐫𝐢 𝐣𝐮𝐳̌𝐢𝐧𝐚" dolazi u Slavonski Brod! 🥳

Mimi i Gita najbolje su prijateljice u svojim ranim tridesetima, poput sestara, ali njihovo dugogodišnje poznanstvo sad je već pred velikim izazovima. Gita je flegmatična i pomalo razmažena bogatašica koja dane krati upijajući mudrosti Žuži Jelinek i smišljajući najgore scenarije koji se mogu dogoditi njezinoj ljubavnoj vezi, a Mimi je otkačena žena bez dlake na jeziku, a koja ne može kroz dan bez cigarete i alkohola.

Mimi dolazi Giti otkriti novost u svom životu, ali ono što je trebalo biti rečeno u nekoliko riječi pretvara se u urnebesnu i emotivnu ‘igru bez granica’ u kojoj svaka krije svoje adute. Hoće li njihovo prijateljstvo preživjeti? Je li zaista uvijek najvažnije biti u pravu? I koliko će cigareta Mimi popušiti prije nego tenzije između nje i Gite doslovno eksplodiraju? Sve to otkriva ova nova komedija o dvije mlade žene pred raljama života, a u kojoj će se i publika sigurno prepoznati i dobro nasmijati.

Vidimo se u KKD IBM 15. veljače u 20 sati. ⏱️

Ulaznice po cijeni od 15€ moguće je kupiti u Tisak media SUPERNOVA, Ghetaldus optici i putem linka: https://bit.ly/4biMDnv. 🎫

#deidemo

Podijeli događaj

bottom of page